Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 uyum sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yönlü fiyatlarla ehil çıkmak dâhilin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık fen alabilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye başlamak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en oranlı fiyatlarla iye yürütmek ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgelik alabilirsiniz.

Yangın Bapsı taban amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Çerezlerin topladığı bilgi anonim hale getirilmiş olabilir ve vesair genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün genel ağ siteleri kabil, tığ bile sitelerimizde teamüllevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir korku simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve yönlü eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları; son denli güvenilen ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına mevki bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göreceksiniz ki bu ayar mualla birinci sınıf yangın kapılarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan yangın kapısı biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar acil pozisyon simultane kapının olası olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page